- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
E.Kaufmann #7504 üzenetére
Alapvetően első körben l2tp vpn re. De az is megfordult a fejembe hogy mint internet kapcsolat létrehozása. Csak nem vagyok benne biztos hogy bírná az 1000/1000 -et. De ha már l2tp vpn, hogyan tudom megoldani hogy vpn keresztül elérjem a manage felültetett. Ha kikapcsolok egy tűzfal szabályt ( defconf: Drop all not coming from LAN ) akkor megy, de ezt nem tartom valami elegáns megoldásnak. Valahogy fel kellene venni, hogy engedélyezze l2tp keresztül, csak nem tudom hogy. A tűzfal szabályok jelen pillanatban az alapok, leszámítva a pptp szabály törlését, mivel azt úgyse használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest