- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
human374
tag
válasz
Ablakos #5205 üzenetére
Végül elvetettem az új Mikrotik gondolatát. Túl drága lenne és a funkciókat, amiket eddig a Mikrotik látott el és a Huawei nem tudja, át tudom adni a linux szerveremnek.
Inkább átállítom a 951G-2HnD bridge mode-ba és legyen a Huawei a router.A No-IP-s frissítéseket meg tudja csinálni a szerver is és a VPN végpont szerepét is el tudja a látni.
A Huawei wlan-ját be tudom állítani úgy, hogy ne legyen érintkezésben a hálózat többi részével? Egy vendég wifi-re gondolnék ezalatt. A Mikrotik vezeték nélkülijével meg hozzá lehetne férni a belső hálózathoz is.
-
human374
tag
válasz
Ablakos #5205 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Kicsit borsos ez az 1100AH, de aki majmot vesz vegyen banánt isA tűzfalról jut eszembe.. egyfolytában próbálkoznak bejönni hozzám SSH/HTTPS/telnet.. ezért beállítottam egy tűzfal szabályt, hogy csak a magyar IP címekkel kommunikáljon a router.
Viszont a lista amit találtam elég pontatlan.. volt már rá példa, hogy egy ismerősöm nem tudott belépni a szerveremre, mert a címe nem volt a whitelist-en. Nem tudtok esetleg valami pontos listát arról, hogy a magyar ISP-k milyen címeket osztanak ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest