Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Köszönöm.
Maradok az autododakta és a net oktatóknál? Elvégre nem egy cég hálózati rendszerét akarom managelni, hanem egy megbízható és jól működő hálózatot szeretnék használni, felügyelni.
És külön köszönöm az eddigi segítséget, amit nekem adtál. Nagyon hálás vagyok miatta.
Lenne még egy kérdésem.
Ha lementem a beállításokat, azokat áttehetem egy másik mikrotik-be? (Későbbiekben gondolkodok egy wifisben)
Ha lenne Szegeden ilyen mikrotik tanfolyam, ami 1 napos és nem olyan drága, akkor azon részt vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold