- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- A Motorola is Air mobillal készül
- Apple Watch
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Kicsit le vannak maradva, jó pár évig kellett várni amig egyáltalán kihozták a 750-es sorozatot, 5 port, műanyag doboz, stb. illetve lett egyáltalán default konfig, ami ugyan még fapad, de legalább már soho routernek volt nevezhető.
Majd csinálnak jobbat, egyelőre azért a 99% -ának nincs 200mbitnél gyorsabb netje..
(az már csak az én véleményem, hogy az az 1%nak is csak kis része, aki hajlandó fizetni és ki is tudja használni az 500/100-as netet diginél pl. Nekem sokkal jobban hiányzik egy fix ip cimmel is rendelhető 100/100, mint a használhatatlan 200/50, vagy a teljesen felesleges 1000/100 -as csomag.)
-
KTTech
veterán
Én egy 2011-et cseréltem le rá, ami 230-nál fulladt ki (750MHz-en) ugyanezzel a konfiggal. A dupla magtól én is többet vártam, reméltem, hogy a PPC jóval hatékonyabb, mint a MIPSBE. A következő Mikrotik routerem egy Gigabyte GA-J9100-D3V lesz
(4x2.4GHz talán elég lesz arra, amire szeretném használni, és jóval olcsóbban kijövök, mint egy 1100AHx2-vel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest