Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Mobil flották
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djmorphy
tag
válasz
SimLockS
üzenetére
Köszi az infót és a felajánlást de cégesként fogom venni majd.
Elvileg a térerő nem annyira fontos. Csak a routernek amivel szívtam random elszál a 2 portja. Amire természetesen egy sima PC volt kötve de szerverként futott. Csak hát mire rájöttem hogy most a kábel a hálókártya vagy a gépnél volt a gond megittam pár kávét és kiholott pár őszhajszál...
Sajnos azt veszem észre itt a környéken hogy bemennek a boltba a polcon a legelső legolcsóbb routert megveszik majd rákötnek 5-10 gépet (cég esetén) és csodálkoznak hogy akadozik a net. Így meg ha megint ilyenbe futok bele kipróbálom a Mikrotikkel és mondom nekik hogy gyerekek nem a 3000ft router kellet volna 5 géphez 1 nashoz 1 nyomtatóhoz stb...A Mikrotiktől tartottam kicsit mert nem a hálózatok az erősségem. De a céghez is meg itthonra is vettem egyet. Most már ha valaki kérdezi hogy milyet csak ezt fogom ajánlani. Egyszer bállítom neki és kész. Nem hetente kell menni hozzá mert valamiért alap configra visszaáll vagy akármi. És nem is olyan dúrva a belépő szintnek az ára
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Apple MacBook
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- További aktív témák...
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold