Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f8enter
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Queue: csak be vannak készítve, hogy ha kell, lehessen korlátozni (1Gb az upling a cAP ck-khez)
A 'Bridged VLAN' passzol, az én konfigom is ilyen, csak nagyban:
/interface vlanadd interface=ether1 name=ether1_v10 vlan-id=10add interface=ether2 name=ether2_v10 vlan-id=10/interface bridgeadd name=bridge1/interface bridge portadd bridge=bridge1 interface=ether1_v10add bridge=bridge1 interface=ether2_v10Kikapcsoltam az RSTP-t (valamiért nincs jó érzésem ezzel), s nem értettem azt a részt, hogy mire jó a 'VLAN filtering' és az '/interface bridge vlan add bridge=bridge1 tagged=ether1,ether2 vlan-ids=10'
Ez miben más, mint ami nekem van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold