- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz
lionhearted #9995 üzenetére
Erről olvastam már én is, de a sima SXT LTE nem tud Passtrough-t, és az valóban be sem engedi állítani, mert kiírja, hogy "This interface not passtrough capable", vagy ilyesmi, de az enyémen be lehet és működik is, hiszen a router megkapja a külső címet meg minden
Egyébként itt a hivatalos lista arról, mi tudja a passtrought, és mi nem
-
bacus
őstag
válasz
lionhearted #9980 üzenetére
egyelőre ki akartam próbálni valamit, de pár óra próbálkozás után sem vagyok előrébb.
1. Aruba, 900 ft/ hó, github-os script, 16 os LT ubuntu-ra ráengedve mikrotik lesz, látszólag lefut, de nem lett mikrotik
, Lehet csak adott szerveren megy.., valamit félre olvastam.
2. ms azure. Nem tudom mit baxok el, de feltettem a vhd-t sok sok kattintgatás, olvasás után, majd create virtual machine, és nem tudok disket választani, mert minden szürke. Már áttértem a free-ről a fizetősre, de nem enged így sem.
3. egyszerübb kérni itthonra egy fix ip cimet, meg olcsóbb is, sőt még akár telekomost is a digi mellé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- gigabyte 5080 aorus master videokártya
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Nagyon szép állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - fekete
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest