Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zala93

újonc

Sziasztok, én azt vettem észre az úgy nevezet RÖC! el kapcsolatban hogy nálam a GTAIV változtatot meg valamit a gépen, újra raktam a BF3 at és javult a helyzet ezek után meg a GTAIV nem indult el letöröltem és megint csak enyhült, tehát lehet hogy a Directx bármenyire is hülyén hangzik vagy pl a VisualC+++...... és még nem tudom mi ütik egymást :Y :Y tehát ezek re is érdemes figyelni

• Zala93

újonc

válasz raus #1 üzenetére

Sziasztok, én most vetem kb egy hónapja a gépemet i3proci radeon hd 7850 2gb os videó kártya, 8gb ram oprendszer win7, eleinte nem észleltem a problémát tökéletes volt minden, aztán egyszer csak észleltem a problémát, próbáltam sok mindent amit a neten olvastam, sajnos edig semmi nem segitet sikerült mérsékelni a problémát de meg szüntetni nem, próbáltam a videokártya driverjén állítani, játékban levetem mindent és a a driveren keresztül engedtem mindent, ugyan ezt fordítva, és egyűt nem oldotta meg a gondot. Nagyon idegesítő a dolog, nem tudom hogy ez valami frisités lehet de azt vetem észre hogy pl a gtaIV nél is mintha észlelném ezt a gondot edig nem, Battlefield3 nál jelentkezet először nincs ötletem egyszerűen erre mert nem tudom a gond forrását, nem értem mitől jött elő, probáltam monitor on állítani a gépe is de ugyancsak mérsékelni sikerült csak a bajt az újra telepítést még nem próbáltam, ha esetleg van valakinek őtlete, vagy bármi tipje aról hogy mi ez a jelenség mi okoza azt szívesen fogadom

Új hozzászólás Aktív témák