- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesy
csendes tag
Köszönöm a gyors reakciódat
Utána olvasgattam, és bár a területhatárokkal már tisztába vagyok, még mindig szinte semmit sem tudok rólukAmi világos
- a bi-direkt lehet egy előadó beszéde, és a szemben ülő közönség reakciójának felvételéhez,
- cardioid ha csak egy emberre, vagy egy kisebb egymás mellett álló csapatra koncentrálok,
és fontos a háttérzaj kiszűrése,
- az omnit miért nem kedvelik?
és milyet ajánlanál egy előadáshoz?Rengeteg márka és féle-fajta miki van, ha mindkét típushoz adnál egy sugallatot megköszönném!, de így is hálás vagyok, hogy rávilágítottál, nem tudom mit keresek
-
karesy
csendes tag
Igen, egy mikrofonra gondoltam... arra írtam, hogy érdekel akár usb-s akár fantomtápos mikrofon is, elviekben van egy keverő, és egy erősítő is, habár ritkán használt de nem ismerem a hangtechnikát csupán kezelni tanultam meg a meglévőket, de minden bölcsességet szívesen veszek
Esetekben meg tudom oldani, hogy a kórus elé tegyem álvánnyal, így tudom 50-100cm-re tenni az elsőktől..
a beszélgetésnél pedig előadásokhoz használnánk, egy szereplő beszél, majd esetenként énekelnek, ilyenkor fontos lenne, hogy a vele szemben ülő vagy álló emberek hangja is átjöhessen. -
karesy
csendes tag
Sziasztok!
Mikrofont keresnék főként többszereplős beszéd, illetve kórus énekéhez, van, hogy nagyobb, van hogy kisebb teremben, akár laptophoz csatlakoztatható usb, akár keverős mikrofon érdekelne, a távolság, tőlük 50-100 cm, mit ajánlanátok, ami ár/érték viszonylatba nagyon jól szerepelne, nem szeretnék mellé nyúlni, néhány évre vennénk
Köszönöm az időtöket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest