- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetsumei
csendes tag
-
Sundesz
addikt
K7S5A... mondjuk SiS alapon nem túl izmos.
-
Sundesz
addikt
Az igaz, hibridek xarok, lassúak...
-
Sick Boy
őstag
''ritkán válnak be hosszú távon'', de baválhatnak, általában a RAM-ok keverésével volt a baj. Saját óckodásomnak adtam hangot...
Nem találkoztam még új hibrid alaplappal, sőt DDR-II memmell sem, így érdemben nyilatkozni igazából nem tudok, csak megjegyeztem, hogy a régi hibridekkel csak a baj volt általában... -
Rover623
félisten
Azért ez kicsit más...
A DDR-II jobban hasonlít a DDR-hez mint az EDO az SD-hez...szerintem...
Azonkívül a régi hibrideket boldog boldogtalan csinálta, ezeket meg csak a brand-ek merték bevállalni komolyan (Asus P5GDC, Gigabyte Duo sorozat, stb...).
Ne felejtsük el, hogy ezeknek a gyártóknak voltak 845-ös alaplapjai teljesen korrekt 800MHz-es támogatással, vagy 865-ösök engedélyezett PAT-al, stb...
A P5GDC meg ''támogassa'' a 600MHz-es DDR-II memcsiket is, tehát van továbbfejlesztési lehetőség benne bőven... -
Sick Boy
őstag
jaja RAM az van...
állítólag a mérnökök már eléggé feszegetik a DDR technológia határát... hát ki tudja... +látjuk, lehet, úgy elfullad, mint az Intel féle RD-RAM... bár ez ígéretesebbnek ígérkezik!
aztán azt vesszük majd észre, hogy beleszivárog a 7köznapokba, mint annak idején az SD és a DDR váltáskor... -
dr.kiky
tag
ahhoz nem olyan lap kell,ami támogatja is?????
-
Sundesz
addikt
De különben már elérhető elég sok helyen DDR-II-es modulok. Jobb helyeken 30k alatt kapsz 512-est!!! (Konkrétan a www.aqua.hu ra gondolok)
-
-
Wilhelm
csendes tag
Szeretné ddr2 ramot venni a gépbe de még egy árlistán sem látom vagy ha igen nagyon drága. Azt szeretném megtudni kb. mikorra lesz egyárban a mai ddr memóriákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest