- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Google Pixel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
Aktív témák
-
Lomos
aktív tag
...van az, hogy okoskodik aki nem ert hozza? :))
Alatamasztom.
2 oraja voltam nagykerben, hogy vegyek vinyot, de ez nem is baj. A mellettem levo sorban eppen sorra kerulo emberke kerdezte a penztaros holgyet, hogy hol lehet reklamalni (garancia...). Holgy elmondja, hogy hol, mikor, de azert megkerdezi mi a baj. Ficko elmeseli, hogy vett 1 128 megas SDRAMot es csak 64-nek latja, pedig minden franko vele.
En nem akartam szo nelkul hagyni, meg amugyis jo napom van, udvariasan elmondtam, hogy van az 1 meg a 2 oldalas RAM, es egyes alaplapok nem tudnak vele mit kezdeni.
Erre a ficko kozli, hogy ez nem regi lap, viszonylag uj. Mondom milyen chipset meg marka. Valasz: ACORP valami VIA-s. De pontosan nem tudja. Mondom ez talan pont a problema forrasa :))
Valasz: nem, mert a ramon a chipek alapjan is 64 mega, mert annyi van rajta...
ekkor mondtam, hogy akkor csinaljon amit akar... :))
szerintem valahol itt van a gond a noname szamtech boltokkal :(((
Aktív témák
- Katana 15 HX B14WEK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- eladó Flashforge Adventurer 5M 220x220x220mm CoreXY
- Lenovo Legion 5 Pro 16ADR10 - R9 8945HX, 32GB DDR5, 1TB, RTX 5060 - MAKULÁTLAN, 3 ÉV GAR
- SILICON POWER Memória DDR4 32GB 3200Mhz CL16 DIMM Xpower Pulse Gaming (Kit of 2) XMP 2.0
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Alienware 17r4 olvass
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest