- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
128GB alá semmiképp sem adnám, a 64 nagyon necces (microSD meg a sebessége miatt nem tekinthető valódi tárhelybővítésnek, csak filmeknek / zenéknek jó).
(#1610) ArsenalF: Szintén SP2 tulajként nagyon meggondolnám a helyedben az SP3-ra váltást, főleg, mert azonos processzorgenerációról beszélünk, teljesítményben elmarad a 2-től a 3 (nesze neked egy ventillátoros hűtés). Szerintem érdemes megvárni a Broadwelleket, azok tényleg nagyot fognak előre lépni a teljesítmény / fogyasztás terén.
-
Blyan
félisten
Mit értesz alaproginak? Szerintem a 64 giga elég lehet amúgy. Nekem egy belakott 8.1 - igaz nincs megszemetelve - 64 gigán most olyan 16-17 giga szabad hellyel vígan elvan.
Mivel a média és egyéb tartalmat, memóriakártyán és külső vinyón tartom, szóval nem is nagyon fog csökkenni ez a terület számottevően.Persze, ha teheted akkor inkább vegyél 128-ast.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest