Hirdetés
- MWC 2026: Kagylót találtam a katalán tengerparton
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
A legutolsó rendszerfrissítés után létrejött magától egy rendszergazda fiók is, nem tudom, hogy, természetesen rendszergazdai jogokkal, ugyanúgy mint ahogy az eredetileg használt fiók is az de ott sem engedi kapcsolgatni. Nem emlékszem, hogy lett volna feltelepítve bármilyen olyan program ami összefüggésbe hozható a dologgal. Többnyire az asszony használja a laptopot én pedig az asztali gépet, én kísérletezőbb típus vagyok a példának felhozott programra reagálva és megkockáztatom, hogy én magamnak az asztali gépre telepítettem hasonló progit, a laptopra szerintem nem, az asszony magától biztosan nem, nekem nem problémázik, az asszonynak igen.
Nem annyira lényeges valójában, nem nagyon szoktuk kapcsolgatni, csak feltűnt, hogy rendszergazdai joghoz van kötve miközben az vagyok, és ha nagyon más vírusirtót akarnék használni az úgy is kikapcsolja a Defendert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- MWC 2026: Kagylót találtam a katalán tengerparton
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Milyen program, ami...?
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Jövedelem
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest