Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Segítséget kérnék a következőben:
Nemrégiben frissítettem Windows 11-re, upgrade volt, nem clean install. A gépen MS Office 2019 gyönyörű szépen működött, VL-es, itt ph-n vásárolt beaktívált verzió.
Saját PC-n kevésszer használom az Office termékcsomag alkalmazásait, ezért csak tegnap lettem rá figyelmes, hogy "deaktíválta" magát az Office-om.
Sem az online aktíválás, sem a telefonos nem működik.
Van visszaút valahogy, vagy vehetek egy újat hála a W11 frissítésnek?
Windows 10 gyári visszaállítása már nem opció, mert már kifutottam az időből, bár elvileg leimageltem a Windows összes particióját, mielőtt frissítettem 11-re, utolsó megoldásként még talán az opció lehet(ne), hogy visszaállítom.
Köszönöm
!
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!