- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
Oppenheimer #114680 üzenetére
igen, az addig igaz amig nem torod fel a tbszt.
a 2eur kulonosebben nem izgat, csak az okat nem ertem. a decemberben nyitott tavalyi tbszemen nem 2 eur van es nem lennek boldog ha egyik nap atvaltanak...
-
stingy2
senior tag
válasz
Oppenheimer #114680 üzenetére
Ezért is szoktam néha ide írni, hogy IB-hez ne aprópénzzel menjen a kedves ügyfél. Az ilyen 1-2..pár "milliócskával" tessék szépen Ersténél maradni, B&H esetén még jobbak is a feltételek.
Pl. a KH bef. számla állományi díja évi 0,16% ami az IB havi 2000-es TBSZ díjával pariban van egészen 15M FT-ig, és ez egy sima bank, nem is az Erste bróker részlege.(nem tudom mi a hivatalos nevük.)
Az IB annak jó, akinek már mondjuk 12 havi fizujánál több a megtakarítása, vagy nem csak és kizárólag B&H-stratégiában és 1-2 etf-ben gondolkodik. (IB-nél az átlagos számlaméret 150.000$ körül van)
Én pl. pár havonta átforgatom a teljes tőkét, hazai szolgáltatónál, aki %-os díjat kér, már a gatyám ráment volna a jutalékra.
Érdemes szvsz kiszámolni hol mennyi a ktg. mert lehet páran meglepődnének a nagy IB transzfer roham után, hogy ha nem csináltak volna semmit, jobban jártak volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Microsoft Excel topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest