Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Aktív témák
-
klepto
addikt
Elolvastam a linken található cikket, de nekem még így is sűrű homály fedi a raid funkciót :O Ezért én is szeretnék kérdezni, ha már lett csinálva ilyen topic. Ugye a sima alaplapokon 4 ide-s eszközt lehet kötni. Pl. 1 cd-rom, 1 dvd-rom, 1 cd-rw, és 1 hdd. Ha rédem van, akkor a 4 helyett, 8 eszközt köthetek a gépre. Pl. 1 hdd, 1 cd-rom, 1 dvd-rom, 1 cd-rw, és a rédbe +1 hdd, és 1 dvd-rw. Ezen eszközök mindegyikét külön látom a saját gép aztalon, és mindegyik úgy működik, mint egy sima alaplapban? Ha tükrözni akarom a hdd-met, akkor a második hdd nem látszik? Csak a fő vinyóra kell oprendszert tenni, és a biztonsági másolatra nem? Ha a fő vinyó vírust kap, az átíródik a tükrözött példányra is? Ha a fő vinyón összeomlik a rendszer (pl. vírus, vagy bárilyen más okból), és csinálok egy format c:-ot, akkor az újratelepítás után az elveszett adatokat a tükkrözött lemezről vissza tudom tenni a fővinyóra? Hogyan? És ha vírus miatt kellett törölnöm a fővinyót, akkor a biztonsági másolatról visszamásik ismét a vírus, vagyis nem érek vele sokat? Ha telepítek egy progit, az a másolatra is telepűl, vagy ott csak mappaként rögzül? Egyálltalán ha tükrözök egy vinyót egy másikra, akkor a tükrözött példányon mik lesznek, és miért jó ez? Mennyire biztonságos? Mekkora lemez kell a tükrözött adatokat tároló vinyónak?
Egyelőre enyi kérdés merült fel bennem, ha valamit még nemértek, akkor majd feltesze azt is.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest