- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ami az első tapasztalatokat illeti, a kollekció kiválóra vizsgázik: minden Solid saját ikonnal jelenik meg választott rendszerünk felületén, a régi alkotások pedig egy közös indítót kaptak."
Szerintem ez inkább hátrány.... minden résznek egy játékon belül lenne helye, könnyed átjárással, egybetéve a kordokumentumokkal.
De az nyilvánvaló, hogy ez a legkisebb gondja ennek a szenny-pakknak. -
GodGamer5
addikt
A GC verzió összehasonlíthatatlanul szebb, emulálva meg fényévekkel jobb is, mint ez a szemét. Minden másra meg ott a ps2 emu...
-
.LnB
titán
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a MGS 3 Remakkel is lesznek komoly bajok. Ez a kiadás pedig (sajnos), szóra sem érdemes.
-
Kár érte. MGS1 a kedvenc játékom. Nagyon örültem mikor bejelentették a Master Collectiont, elő is akartam rendelni, de szerencsére nem tettem. Majd ha kap egy akciót és lemegy az ára 5000 HUF alá, talán megveszem...
-
Az MGS1-et minden idők egyik legjobb játékának tartom de ez, hogy emulálva kiadják xbox-ra a 25 évvel ezelőtti játékot és a 2 folytatást is tulajdonképpen csak átportolva 20+ ezerért az már a pofátlanság netovábbja. Ezt mégis hogy gondolták?
-
[Prolixus]
addikt
Disgrace collection...
csak a a megszokott Konami minőség és hozzáállás. Undorító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest