Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
Nem fejlesztők. Minden cégben hatalmasra hízott marketingréteg van. Ez a blokk beleszól a fejlesztésbe, hogy minél magasabb legyen az általuk buborékfúvott hozzáadott érték. Lényegében egy papi rendként működik, és a mindenféle fölösleges dolgok pedig a kötelező zsoltárok és ceremóniák.
Ha előveszem a telefonom, máris áldozok a Pushup szenteknek, az Update és Cookies Allow istenségeknek, egy El Camino amúgyis megtalálni a Settings próféta barlangját. Vallási ereklye a telefon, csak sokkal több időt kell tölteni imádkozással, mint a klasszikus vallások esetében. -
Degeczi
nagyúr
Ezért nem használunk röghözkötő gyártói rendszert, hanem sajátot (Home Assistant) ami összefogja az eszközöket, bárhonnan származzanak is. Plusz az is fontos szempont, h felhőnek (azaz más vki szerverének, és netkapcsolatnak) se legyél kiszolgáltatva, minden vezérelhető legyen helyben is.
-
Ajándékok
aktív tag
Lehetne ezt jól is csinálni, de nem a felhasználók igényeit elégítik ki, hanem a fejlesztők ötleteit valósítják meg.
Pl hang vezérelt lámpák.
Most. Odanyúlok a távirányítóhoz és kapcsolom, amelyiket akarom.
Okos verzió: megszólítóm Alexát, megnevezem a kapcsolandó lámpát és kapcsolja. A vezérlés sokkal többet fogyaszt, sokkal több idő kapcsolni, és ha alszik mellettem valaki, lehet, hogy felébresztem. -
törölt tag
És ezek a szarok mitől teszik kényelmesebbé az életemet, mert én csak a bonyolultságot látom benne meg a sok hibalehetőséget. Tényleg ott tartunk már, hogy unalmában nem tud magával mit kezdeni az emberiség.
És egy ilyen feleslegotthon kütyürendszerhalmok legyártása, szállítása és energiahasználata hogy illeszkedik be a mai ökohiszti sémába. -
bambano
titán
tehát mesterséges intelligenciával kell megvédeni azokat az okoscuccokat, amikkel egyébként ai nélkül semmi baj nem lenne?
A samsung rálépett a microsoft útjára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Google Pixel 7 Pro 12/128 GB fehér + extrák
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem sem tetszik, de ez van.