Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dzsekó

addikt

válasz syberia #123208 üzenetére

Ez sem rossz, kinézetre az 520 Fanless kb. Bár a 3 év gari elgondolkodtató...
    Nézek majd róla tesztet.
    Még egy kérdés felmerült a fanless-ekkel kapcsolatban. A házam még felső tápos elrendezésű Lian-li.
    Most úgy van benne a táp, hogy ventivel lefelé és alkatrészekkel lefelé. De az összes fanless-re rá van írva, hogy pont fordítva szereljem be. Ezt meg tudom tenni, mert a ház hátsó lemezét át lehet csavarozni, de akkor a lyukacsos rész, aminek szellőznie kéne, pont a tető alá kerül, ami zárt. Mennyire gáz ez? Ezt így most kezdtem nézegetni, akkor hagyjam a fanless tápokat? Fejjel lefelé némi huzatot adhat a proci hűtő ventije, de ez is le van szabályozva, meg ugye akkor a hő megreked fejjel lefelé, ha nincs venti. Ha nem tanácsolod a fanless-t ilyen házba (azt most nem cserélnék),
    akkor marad a Prime Ultra 650W-os 135 mm-es ventivel. Talán az a leghalkabb.

650W erős, de nem raknak rá csatlakozókat, emiatt kell a 650W-os. 550W-oson már csak 3db régi molex van, nekem meg 4db kell. Azért röhej, hogy a 450W-osomon van 6-6db molex és sata a 650W-oson meg kevesebb. A régebbi Corsair AX760-on van 8-12 molex-sata. Vicc, hogy ezen spórolnak egy 50+ ezres tápnál. A 450VX volt 20 rugó annó, és több csati van rajta.

Chaser: Az már biztos, kivisz a szobából, mint egy repülőgép turbina. :DDD

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák