- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Barnahalo #187188 üzenetére
Szia,
nehéz elhinni, hogy 340.000 Ft-ig sem botlasz bele valami tutifrankóba, bármelyik gyártótól.
Az 5G fontos neked? Előfizud fellép rá, és olyan helyen élsz, ahol van is? (Mifelénk erre dupla "nem" a válasz, úgyhogy itt nem lenne hátrányban az usa-5G-s telefon sem- bár kérdés hogy ezek után a 4G sávjai milyenek, B3-B7-B20?) -
dragon1993
addikt
válasz
Barnahalo #186609 üzenetére
A szürke importos S23 Ultra esetén a magyar samsung nem javít, a mobilbolt meg ki tudja, hogy mit kezd a telefonnal, ezért tartják ilyen jól a szép állapotú hivatalos garanciásak.
Google Pixel 8 Pro le fognak hurrogni, de a garancia miatt küldened kell külföldre, fórumban írnak érdekes hibákat / térerő problémát bizonyos esetben, redditen melegedést és SOC-ban sokkal gyengébb mint egy S23U, engem nem győzött meg főleg, hogy 512GB 100%, hogy nem találsz normális ár / érték arányban.
Én vettem egy S24U-t, drága volt, feleselgesen erős számomra, de az S24 kicsi az S24+ ár érték arányban nem győzött meg, az S24U meg csak "szimplán" drága volt.
Próbálkozhatsz alkudozni hardver apron S23U-ra végülis van időd még.
Az 50mp 5* telefotó kamerában nem láttam a megváltást, pedig S23U-t is használtam egy ideig.A 400 alatti S24U-t felejsd el, szolgáltatós / előfizetéses / részletes bármikor letílthatják telefon. (Én így szívtam meg az S23U-t, az a +-10% nem oszt nem szoroz 5 év távlatában)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest