- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #15064 üzenetére
Mobilok már engem sem izgatnak annyira. Egy évre letudva a telefon vásárlás, azt hogy mi lesz jövőre az jó kérdés. Ez a méret jó nekem, szóval szar lesz a helyzet, mert már az alma is tepsizik. Karácsony környéken jön egy PS4 talán egy járás használt PS3 is az exkluzívok miatt. PC-m nincs már január óta laptop van, na jó az is PC.
Megvagyok elégedve a MacBook-al, és az új OS X is jónak ígérkezik nem vagyok vissza Windowsra. A lényeg, hogy van Diablo 3, ami durván jó lett a 2.1-es pech-el, nagyon jó droprate-val, élmény húzni a kis karikát, plusz ott a season is. Igaz arra meg időm nincs mostanában szabadidőm nagyját a sport teszi ki.
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #15040 üzenetére
Hát nem tudom ... nem nagyon van róla tapasztalatom, biztosan mindkettő nagyon jó, de hogy most melyik a jobb na az jó kérdés, az tudom hogy ha online akarsz játszani akkor PS3 mert az ingyenes, X360 -hoz meg kell venni a Live -t ami évente kb. 15 ezer forin
Csak drágábbak a játékok hozzá, bár okosan ez is megoldható !
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #14957 üzenetére
Passz, lehet h igazad van és én vagyok a pancser.
De ha ezt így kitalálja hogy ő akkor most így átver embereket, mert mondjuk számít rá hogy adakozni fognak és nem azt viszik amit árul, akkor annyi esze már nincs hogy feltöltsön egy képet vmi kutyáról?(jut eszembe:én meg találtam egy farok nélküli fura gerincű macskát nemrég
biztos átment rajta valami, nem tudtam hazavinni csak megetettem )
Nem tudom hogy gondolkozik egy csaló, nálam ez nem áll össze így, de amit írsz abban is van igazság. -
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #14921 üzenetére
Elég az ami most van neked. Legalábbis SGS-ből kiindulva a létszükség kommunikáció, fotó, videót ellátja.
Geometry dash-t nézd meg
fasza -
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #14886 üzenetére
Mert, hogy raktad magad a kategóriába? Szaktantárgy van az érettségidben, az nem gimnázium. Élethez, műszaki dolgokhoz többet értenek a jó szakközepes ismerőseim és haverjai. Gimiben meg sok a gazdag elkényeztetett ivógép.
A felhasználó van a cégért nagyon sokszor. Legalábbis ezt tapasztalom. Ennyi meg bőven belefér. Kapott 4.3-mat, igaz hogy hónapokig rossz volt de mellékes, papíron frissítés letudva, el lehet ereszteni.
Bár az az igazság hogy a kitkat limitációit se szívesen nézném. Kitkat vagy CM11 vagy semmi.S3-nál is ment a huzavona tudod. "Tényleg megvizsgálják". Csak nem azt, hogy elmegy-e, mert nem az a kérdéses. Bár az S3-nál elfogadom hogy kevés a RAM a fullos touchwizhez. De kell a francnak az a szar
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #14883 üzenetére
De te szakközepes vagy. Oda az értelmiség jár. A legelitebb gimnáziumba meg a hülyék.
Hidd el, hogy tényleg nem éri meg törődni ezzel. Azon keveseknek, akik emiatt elfordulnának a márkától, nem fognak csak egy frissítést még odadobni.Nem muszáj a stílus, de nagyon unom már az idióta embereket és a piacformáló hatásukat...
Ezek itt sorra veszik a telókat. Már akinek igénye. Másnak se a pénz lenne a baja. Frissíteni meg sose, semmit. Se gépet se telót.(#14884) batai15: elég korszerű a géped a 8.1-hez.
Malwarebytes anti malware, visszakeresési képesség, NOD32, google, kaspersky. Ha nem éri meg a kílódást akkkor meg adatmentés format Win8.1. -
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #14881 üzenetére
És az ki a faszt érdekel hogy hardverileg milyen, már bocs? Időre dolgoznak... a kitkat meg egy vödör krumplin is elfut kb, csak ARMv7 és 512 RAM legyen.
PROFIT PROFIT PROFIT, teccikérteni? Ha nem tetszik írj magadnak oprendszert, vagy vegyél olyat, amire más kókányolt.
Egyáltalán nem éri meg fejleszteni, sok erőforrást felemészt, sokat kell tesztelni, úgy kell frissíteni hogy megmaradjon az adat satöbbi.
Mellesleg az 1.0-ás IQgyökér userek közül (társadalom 99,9%-a) láttál már valakit aki frissítette a telóját? Olyan szépen tologatják félre PC-n és telón is az appok meg a rendszer frissítéseit hogy öröm nézni. 2014-ben firefox 3 meg adobe reader 9 meg SP mentes Win7 meg android 2.3-mas teló amire van gyári JB is...
Fényképésznek is iOS5 volt az iP-jén. Azzal vette. Osztálytársnak meg SGS-en 2.2, mert azzal vette. Igaz hogy 1,5 perc alatt töltötte be az app drawert. De azzal vette. Igaz hogy az állapotsávban ott volt hogy szoftverfrissítés. De nem. Nem, és szólás után SEM.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #14876 üzenetére
E1 csak 1 éves, SP meg kettő, ettől eltekintve van a listán kitkatos ilyen procis teló
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #14849 üzenetére
Abszolút egyetértek a komával. Vérkocka felhasználónak ilyet kell venni, haverom is bizonyította. Én 4 évig szoptam és már annyit elköltöttem rá mint ő és még mindig nem i7-2600 és nem HD6970...
Átlagembernek meg csak netre meg marhamindegy, legyen két mag meg SSE2... és 2-3GB RAM.
Mondjuk túlvásárolt, meg félre is árazta a dolgokat, de sok az igazságtartalom, és egy ilyen gép nem fogja magát összefosni alattad.
Ez kb most olyan mint iPhone vagy 50k-s droid. Sokaknak overkill, de ha van pénzed az a tuti.
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #14807 üzenetére
hacsak nincs PCI-os VGA-ja valakinek.
Írj a retró hardveres topikban gyakran megforduló Exian fórumtársnak, hogy van-e neki, ő elég sok mindent összegyűjtött egy kiállítás miatt, aztán pár hete beírta oda, hogy szabadulna tőlük. Tőlem pl. kapott egy PCI-os S3 Savage4 kártyát korábban a kiállítás miatt.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #14810 üzenetére
Nem tudom, én már apám gépét is lassúnak érzem, pedig erősebb a CPU mint a Celeron E3200...
De a P3 AthlonXP már tuti szenvedés. S478-at meg remélem még megtudom.
Azzal tisztában vagyok hogy az oldalak bejönnek, de azért kell várni.Aztán meg egy szarráscriptelt oldal, pl twitter, mega.co.nz az szépen megakasztja.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #14807 üzenetére
B+
Ezt a "netezős gép" kifejezést jobban utálom mint a gamert. Nekem is van egy netezős laptopom, bemutattam logout TV-n...
Egy ilyen konfig MEGHAL a nettől... Talán linux alatt elviselhető.
PCI-os komolyabb nVidiák léteznek, csak annyira drága, hogy nem éri meg. Egy AGP-s 6xxx GeForce-ot hamarabb raknék ha volna mibe.
-
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Ed3r_X_ #14747 üzenetére
mostmár semmi szopás nincs vele az egyetlen a youtube gond de az is megy csak vissza kell tekerni az első 3 mp-et. ja meg bluetooth driver az egyetlen amit nem találtam meg vagyis olyat ami működik. teljesen stabil és jól használható.
w333 ahogy mondtam: nekem tetszik más véleménye meg nem érdekel.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #14679 üzenetére
Múltkor mondtad hogy jól vezetek Asphalt 8-ban.
Bandicammel nem laggol, pár jó gameplay felkerült: ilyen valójában
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest