- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
Kékes525 #28037 üzenetére
Kösz a válaszod. Természetesen csökkentett módban végeztem a keresést. Sajnos a rendszervisszaállítás hiába volt aktiválva, + a Revo Uninstaller is csinál visszaállítási pontokat, de ez az átok törölte mindet, tehát nincs hová visszaállítani. Valami friss dolog lehet ez a szemét.
-
sklopp
őstag
Üdv mindenkinek! Úgy tűnik, sikerült beszednem valami férget, az Eset ellenére, amit nem sikerül megtalálni. Amit próbáltam: Eset Online, F-Secure Online, MBAM. Egy teljesen ártatlan SoftPerfect WiFi Guard 1.0.4 nevű, korábban már használt progit töltöttem le a Prim Letöltés oldalról két napja délután és telepítettem. Estére már jelzett az Eset Smart Security 7:
Ez a szemét letiltotta a frissítést.
Ráadásul a programot sem lehet eltávolítani (Revo Uninstallerrel sem), pontosabban a program látszólag eltűnik, de a registry-ben újra ott van, a parancsikonja szintén törölhetetlen a Revo-ból, ráadásul a rendszer-visszaállítás összes korábbi pontját törölte a szemét. Még csak azonosítani sem tudom, mi lehet. Ha valaki tudna segíteni, erősen lekötelezne, az újra telepítés most igen rosszkor jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest