Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kék pipás hitelesített fiókok az EB szerint nem illenek az iparági gyakorlatokhoz
Lolbazmeg. Milyen színű pipa az "iparági gyakorlat"? Uborka szöge rendben?
-
Mint olyan ember aki olvas jobboldali médiumokat azt kell mondjam, hogy sokkal de sokkal súlyosabb tévinformációk terjednek a magukat konzervatívnak vagy jobboldalinak tartó médiumokban. Senki nem állította, hogy a másik oldal nem hazudik de ennyire biztos nem, erre leteszem a nagyesküt annyira biztos vagyok benne. Nem tudom, hogy van-e összefüggés de a jobboldalon valahogy erős személyi kultusz van, vakhittel viseltetnek az emberek a jobboldali politikusok, vezetők iránt ilyet a másik oldalon nem tapasztaltam, ott néha a woke van túltolva de az nem személyhez köthető. Egyébként meg inkább élek egy olyan világban ahol max. a munkámat veszítem el ha rosszat mondok nyilvánosan minthogy kilökjenek egy ablakon... szerintem a cancel culture a ruszkiknál kicsit más szinten működik.
-
Owl
csendes tag
Elvárom az összes médium és műsorszóró szolgáltatás korlátozását, szénné büntetését, amely azt terjesztette, hogy Irak megtámadására a Szaddam féle vegyi fegyverek miatt van szükség.
Azt még egy amőba is felfogja, hogy itt nincs szó másról, csak arról, hogy ki hazudozhat az online térben és ki nem.
Mert ha én hazudozok, az az igazság, de ha te mondasz igazat, akkor az hazugság. -
Már rég szénné kellett volna büntetni ezt a ruszki fakenews gyárat.
-
therealbasst
csendes tag
MAGA bluetick grifter köcsög majdnem az összes.
terjesztik a konteókat és a ruszki dezinfót.
és kapják érte a dollár tízezreket.
elég ha azt írják, hogy biden csecsemőt evett, még ha nyilván nem is igaz, vagy poll-okat indítanak felháborító felütéssel, ők a válaszreakciókon hülyére keresik magukat. -
a nem main stream kompatibilis véleményeket betiltó vetélytársak
Nézd, már az, hogy simán elhiszed, hogy ez így létező dolog (és hogy az X moderálási gyakorlata bármennyiben lazább lenne bármelyik más versenytársánál (az X community notice-ai lényegesen jobban működnek, mint kb. bármi más, amit a többiek produkálni tudtak)), azt mutatja, hogy az alapoktól kellene elindulnod.
-
donki
senior tag
Itt most érdekes összecsapás lesz, de a lényeg természetesen nem az, hogy ez a közösségi platform követ-e el hibákat, hanem hogy a nem main stream kompatibilis véleményeket betiltó vetélytársakat is ilyen szigorúan üldözik-e.
-
azbest
félisten
-
Johnny001
senior tag
Kezdődik, hajrá!
-
azbest
félisten
Görbe az az uborka barátaim.
A fizetős ügyfelet könnyebb számonkérni, visszakövethető a valós személye, ha törvénytelent követ el, mint névtelenek.Az ingyen hozzáférés az adatokhoz meg külön vicces követelés.
De értem, hogy ez most az egyik legfontosabb probléma. Közben facebookon ezrével mennek a bankkártyacsalásos, sima csalásos és hamisított weblapos politikai lejáratásos hirdetések. És ezek a facebook szerint teljesne szabályos fizetős hirdetések

-
válasz
bytesizelife
üzenetére
Igen, mert a szabadságharcos Musk nem hajlandó titokban cenzúrázni

Véletlenül sem azért, mert tényleg megtévesztő a kékpipás gyakorlatuk. -
A hivatalos felhasználók kaptak szürke pipát, a cégesek meg aranyat. Ez egy koncepciós eljárás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Microsoft Excel topic
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert ha én hazudozok, az az igazság, de ha te mondasz igazat, akkor az hazugság.
és kapják érte a dollár tízezreket.