- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Nah, közben kontaktoltam haverommal és farost lemez tényleg nem lenne túl elegáns, viszont azt mondta hogy vannak szép, normális matt fekete matricák és abból ki is tudná vágni mintát géppel. Valószínűleg az lesz ráragasztva valami 0,5ös tejopálplexire. És ez fog menni oldalap helyére. Így megmarad az eredeti oldallap is (sose lehet tudni, hátha vissza akarom rakni majd egyszer). Mondjuk 0,5ös plexi nem egy atomtámadás-álló darab lesz, de csak nem lesz vele gond.
-
Killberk
aktív tag
Ughh, hát az nekem kicsit drága.
Viszont egy ötlet/kérdés:
Az milyen lenne, ha az oldalapot lecserélném valamilyen farost lemezre, ami mondjuk még nem üt el annyira a háztól és abba vágnám ki a mintát ? Nem akarok 10.000-t fizetni a kivágásért, én magam meg nem biztos hogy normálisan megtudom csinálni. Kicsit macerás a minta. Szal farost lemezre tök egyszerű lenne, és késöbb könnyen cserélhető, ha másik mintát akarok ? Véleményezétek plízz, hogy van-e értelme ill. látatok-e már hasonlót ? Azért esztétikusság szempont lenne.
Aktív témák
- Jövedelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest