- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Leesett hogy kajak kiadtak úgy egy új tervezésű hűtést, hogy abszolút használhatatlan AM5 esetében?
Ééérdekes, hogy csak neked használhatatlan.
Hirtelen fellelt videók alapján másnak sikerül megugrani a felszerelés rettentő bonyolult procedúráját.
Egy pl
Kettő pl
Ugye ismered a kacsa és a víz történetét? -
Trailblazer
veterán
De, komolyan gondolom. Magam is ezért vettem ott, mert nem szívóztak a visszavétellel, 1 napon belül visszakaptam a pénzt, és már vehettem is a másikat.
Mondjuk ha cél az is, hogy szívasd magad (és közben a másikat nézed hülyének, aki tud előre gondolkozni), akkor azt csinálsz, amit akarsz.
-
fatal`
titán
Nem azért jött ki 7 rev, hanem azért, mert annyi ideig árulták, hogy új foglalatok meg nagyobb bordával ellátott alaplapok jöttek.
Egyszer volt probléma velük, amikor ingyen javítókészletet küldtek és nem eltussolták, mint a legtöbb gyártó.
A legjobb ár/érték arányú AIO-k, noise normalized teszteken meg veri is a legtöbbet. Talán az EK Nucleusa hasonlóan jó, kétszer annyi pénzért.
-
Trailblazer
veterán
Szerintem pedig nagyon jó. Csendes és hatékony. Csak időközben változott a cpu, és az i7 13700K igényli szinte a 360-as radiátort. A házam viszont kicsi hozzá, tehát egy vékonyabb radiátoros DeepCool lett AC helyett, aminek sajnos folyamatosan hallani a pumpáját, márpedig ez az AC-nál nem volt így.
-
nexwo
őstag
Szia,
Valóban nehéz (ez a topikja: [link] ), de nem lehetetlen (csak az AMD oldalon szívás), én is szenvedtem de van trükkje: [link]
Fordítás: először próbáld megtalálni hasonló fogással a csavarok befogadó helyét, nem baj ha hozzáér a procihoz a réz felülete az AIO-nak közben. Amikor egy vonalban vannak, vagyis megtaláltad a menetet, fogd le egy kézzel hogy el ne mozduljon (nyomás), elől is ahol nincsenek csövek (ez fontos). Aztán csavard be (apránként mind két oldalt, amikor elkapja a menetet érezni fogod, akkor jön a másik oldal)Nálam volt hogy csak az egyik kapta el és nem jol figyeltem így a réz felületen nyomot hagyott a proci sarka
De ez nem változtat vagy ront semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Thermaltake Ceres 330 TG white+ Lian Li szeretetcsomag egyben!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest