- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Netfone
- Redmi Note 8T - T-modell
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ez jó.
Kelendő lesz.
Csak azt nem értem, hogy ilyen "hangtechnikával" miért egy ismeretlen gyártó jelentkezik?Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Oldfoksz
junior tag
A cégnek szüksége volt donorra a készülék létrehozásához,mert azért ez egy másik liga.
A handmade módszerek indokolják a honlapjukon
szereplő árakat,a sajtójuk is elég jó.
Szorgos keresgélők megtalálták (álliólag) a kezelésbe vett
kiindulási alapot.
Ez a Lava Blaze Curve,egy 220 dollaros teló.
A specifikációját nézve lehetséges a dolog.
A "hozzáadott érték"csoda hogy kijött 180 dollárból,figyelembe véve a plusz hardveres-szoftveres cuccokat,a várhatóan nem jelentős mennyiséget.füstjel->zászló->morze-nincs is mit mondanom
-
Ganzer
aktív tag
Nézegettem a Moondrop oldalát, ezek semmilyükbe se raknak ANC-ot vagy csak én vagyok vak?
Oké, valszeg vak vagyok, egyet már találtam, gyanítom lesz itt több is.[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
Végre valami új. Nekem tetszik a koncepció
-
-igu-
addikt
válasz balazs1022 #5 üzenetére
magam is hasonlóképpen
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
nagyúr
A Marshall mobil óta idegen gyártó nem is készített ilyen dedikált cuccot. Az LG ugye csak egy csatit adott bele.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
mad823
őstag
Biztosan nagyon jól szól, csak ugye útközben ebből pont nem hallasz semmit, otthon meg nem telefonnal bohóckodsz. Egyszóval hiánypótló, már csak meg kell hozzá találni a hiányt...
-
-igu-
addikt
válasz balazs1022 #10 üzenetére
Egy jó és kellően érzékeny fülessel akár fotelben lazuláshoz is. Sokszor adódik olyan, hogy nincs lehetőség bekapcsolni a nagyzenét.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
K.B.K.
kezdő
Nekem nagyon tetszik, instant get.
-
RetepNyaraB
veterán
Nyilván nem a metrón gyúrsz hi-res asmr élvezetre, vagy?
Számtalan egyéb helyzet van, mikor utazol és jól jönne valami, ami elfogadhatóan meghajtja azt a kütyüd, amivel a normális telefonod nem boldogul, de nem akarsz két összegumizott, 70 dekás téglával a zsebedben mászkálni. Plusz mondjuk épp telefonvásárlás előtt állsz és lefosod a rabló bigtekk cégek túlárazott vackait - amelyek hardveres erejét már évek óta nem használod ki - viszont fontos lenne a hang. Na.
Végre valami új szél."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
gretzky77
veterán
válasz RetepNyaraB #13 üzenetére
+1
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
tag
Végre egy érdekes telefon külsőre, de az a kamera lyuk belerondít a kijelzőbe! Jó lenne, ha készítenének egy rejtett kamerás verziót is. A zenei részére kíváncsi lennék.
Array Technologies Incorporated
-
Végre valami újdonság , és ráadásul olyan területen próbálkozik ami sokuknak gyenge pontja. Ráadásul ha ígéretét tartja , mi szerint "márka ígérete szerint reklám és adatgyűjtés nélkül." Kínálja eladásra, az szuper lesz.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Rigormortiis
veterán
Tök jó, hogy most már ilyen is van, nem a szokásos, n+1. ugyanolyan komponensekből összelegózott tucatmobil!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-igu-
addikt
válasz Rigormortiis #17 üzenetére
És nem billeg az asztalon, ha nem kézben tartva bizgerálja az ember.
Herótom van attól, ahogy kocog a telefon sarka az asztalon, csak mert használom.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Hadeska22
aktív tag
Kínai gyártó semmilyen szervízháttérrel, sounds fun.
Nem mondom, hogy technikailag ez nagyon rossz lenne, de pl. az az SoC. Az LG v60-ban lévő erősebb mint ez. A supportról nem is beszélve.
Tegnap írtam nekik érdeklődve, hogy meddig szeretnék támogatni a készüléket, hisz manapság a szoftveres támogatás pont annyira fontos, ha nem fontosabb mint minden más része a készüléknek.
Ezt a választ kaptam tőlük, feltehetőleg értenek angolul
Thanks for your support, MIAD01 is available now at $399.Ilyen supporttal a háta mögött biztos élmény lehet RMA-ztatni
Ha ez valakit nem zavar akkor valóban jó vétel.
[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
nagyúr
Ha már DAC! A régi BlackBerry 9700-ben is dedikált Texas Instruments audio chip volt. A modernebb, 10 évvel későbbi Shanling, Fiio lejátszókat is lemosta. A gyártó kimaxolta a hangot rendesen.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
y@g4n
tag
de jo hogy van ilyen is!
indusztrial design font is tok jo a hatuljan (valamiert mecha vibe nekem), kene!az oldalukon odairtak a kamerahoz hogy its not good but it works
[link]
a dsp hardveres dedikalt, vagy szoftveres megoldas?[ Szerkesztve ]
हरि बोल | हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे हरे राम हरे राम राम राम हरे ह रे
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest