- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bijesz
aktív tag
Van ahol a jelen van ahol a jövő.
Én arra reflektáltam, hogy az idézett gondolotad alapján nekem az jött le úgy képzeled nagy rendszernél csak a javaban érdemes gondolkodni, erre írtam, hogy szerintem ez már nem igaz.SOA meg ESB idejében nem voltak jellemzők az elosztott rendszerek.
Az ssadm nyílván más de az is visszaszorult ez csak egy párhuzam ami szakmába vág, írhattam volna fényképezőgépet vagy karórát is.
Monolitok nem tűnnek el, de ahogy egyre jobban kiforr a dc oda tolódik az nagyvállalati fejlesztés szerintem.
-
bijesz
aktív tag
Java-t akkor veszed elő, ha meg kell írni egy több tízmillió soros enterprise rendszert, amit több évtizeden keresztül kell tudni karban tartani és üzemeltetni
A jövő elvileg az, hogy nem lesz több tízmillió soros enterprise rendszer hanem kisebb komponensek kompozíciójából áll össze.
És nem is kell feltétlenül egy nyelven/technológiában gondolkodni.
Nem azonnal és és mindenhol, de ahogy pl az ssadm is kikopott lassan ez az architektúra/nyelv is visszaszorul.
Szerintem erre gondolnak, a go csak egy manifesztációja ennek mert hatékonyabb erőforráskihasználást tesz lehetővé a hiperscalerekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest