- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Fordítva történt. A Valve kérdezte meg a Nintendo-t előre és a Nintendo válasza miatt vette le az emulátort.
Ha nem ezt teszik, akkor a Nintendo valszeg kérdés nélkül egyből DMCA letámadást indít a Dolphin ellen. Szóval a Valve kvázi megmentette őket a Nintendo-tól.
Valszeg ha kiveszik azt a prím számot a Dolphinból és te kézzel beírod mint felhasználó azzal már rendben lennének a Steam-en, mert egyébként fent van neten a kulcs...
-
dabadab
titán
Nyilván ez egy olyan pont, ahol kellően homályos a fogalmazás ahhoz, hogy ezen elbírkózhassanak az ügyvédek egy darabig, de az teljesen biztos, hogy nem nagyon lehet kategórikusan kijelenteni, hogy az, amit a Dolphin csinál, jogellenes lenne - sokkal inkább úgy tűnik, hogy amit csinálnak, az egybevág a DMCA szellemiségével.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem ha ez az érvelés megállná a helyét, akkor nem írhatnál egy olyan programot, ami azt a prím számot használja fel titkosításra, amit a Nintendo is. Márpedig írhatsz, hiszen az csak egy prím szám.
Pikari: Neked ez fáj?
Eddig is voltak ingyenes, opensource alkotások a Steamen, ez egyáltalán nem újdonság. A SteamDeck meg arról szól, hogy 1 gombnyomás, és indul is a játék, vagy itt most az emulátor.
Nem értem a problémádat... -
dabadab
titán
Tessék.
Nem teljesen értem, én is pont ezt linkeltem. Ennek az F pontja az érdekes, ami pont azt boncolgatja, hogy milyen feltételek fennállása mellett lehet mégiscsak circumventelni a technological measure-öket és ezeket másokkal is megosztani.
A kulcs a DRM része, így szerzői jogvédelem alatt áll.
Nem, ilyet egyébként nem mond a szöveg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 7
- Revolut
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest