- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Janusz001
őstag
válasz
ambushka #5531 üzenetére
Esetleg sóbontós készülék, éjszaka letudja a fertőtlenítést, mire nappal használjátok, addigra minimálisra csökken a klór mennyisége. Csak só kell bele. Ph beállítás mehet sósavval is, ez leviszi az összlugosságot is, ráadásul jóval olcsóbb. Én tavaly leszoktam a ph minuszról, sósav ment a medencébe.
Nem használok sem algaölőt, sem pelyhesítőt, ha jó a ph és klór, akkor ezek nem kellenek.
Ami kell még egy skimmer vagy fölöző, illetve egy medence porszívó.
Szolár takaró igény szerint. -
hcol7
senior tag
válasz
ambushka #5531 üzenetére
algaoles: feltoltes elott erdemes kezi spricnibe rakni algaolot, es befujni vele a medence aljat, falait.
klor: klorgranulatummal konyhai merleggel kimerve a dobozra irt mennyiseget rossz zokniba szorva a feltolto slagra gyorskotozozve a feltoltes soran beleoldani.
ha felvan toltve , erdemes pelyhesitot belelocsolni, es elso par napban tobbet jaratni a homok/uvegszuros keringetot. a medencekhez adott papirszuro 3m3 folotti vizmennyisegnel semmit sem er.
-
hcol7
senior tag
válasz
ambushka #5531 üzenetére
medencebol es szurobol is intexet sztem, nem bestwayt. nekem 26644 intex szurom van, ami 4 m3/ora papiron. a medencem ~8m3(225x450x85), es napi 2x2 orat jaratom, es megfelelo vegyszerezessel nulla problema van, kristaly tiszta mindig. az elvi okolszabaly az, h naponta 2x legyen atszurve a viz. a kezdeti, tolteskori vegyszerezes utan mar csak kombi tablettat hasznalok, amit a skimmerbe dobok bele. az emlitett napi 2x2 ora szuressel kb masfel hetente fogy el egy 250grammos kombi tabletta. abban van klor, algaolo, es elvileg pelyhesito is.
sok sikert : ) -
hcol7
senior tag
válasz
ambushka #5531 üzenetére
intexbol van 220x450es pl, nekem olyan van.
viszont a csovaz labai szelteben , es hosszaban is kitamaszkodnak, igy nalam egy 3x5m-es lepesallo xps re szabott olcso linoleum alapra ment ra, es tokeletes, immar hatodik szezont kezdi iden.
meg nem raktam ossze, de 5 szezont gond nelkul kibirt.
en a helyedben a murvara raraknek xps-t, arra meg mufuvet, vagy linoleumot, es arra a medencet.
udv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Léghűtés topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged