Új hozzászólás Aktív témák

• smilecat

aktív tag

válasz Nisti #418 üzenetére

Nos Busaboy már itt leírja mit kell csinálni, de én nem pontosan ezt csináltam.

Több rootolási metodust kipróbáltam egyik sem volt jó, míg ráakadtam erre kis programra. (ami úgy néz ki univerzális hiszen először egy maxell maxtab 7-es készüléken próbáltam ki és csak utána ezen.)
    Tök egyszerű, programozási ismereteket nem igénylő dologról van szó, lényegében kimerül az egymást követő a program által kért gombok nyomogatásából.

Én előre beállítottam az usb hibakeresést meg az ismeretlen források engedélyezését.(nekem ez pl mindig be van kapcsolva) Ezután kikapcsoltam a készüléket. Programot elindítottam, usb rádug a tabletre, bekapcs.
    Mikor megjelennek a meghajtók a win alatt ekkor áll készen a készülék a rootolásra.
    A programban lenyomsz egy gombot, mondjuk space(jó nagy, nem téveszthető el :D) - Elindul az ADB majd ekkor kiírja, hogy nem talál valami filet, de ne foglalkozz vele, mert közben újraindul a tablet. Ez után meg kell várni megint míg rendesen látja a win is az eszközt és kéri újra nyomj egy gombot. (Ha előbb nyomod, semmi gond csak kiírja hogy nem található az eszköz.) Most telepíti a superuser.apk-t és ezennel vége is. Gombnyomásra kiszáll a programból.
    Lényegében ennyi a rootolás a mi, azaz az egyszerű felhasználók részéről.

Természetesen lehet minden okosságot csinálni amit már Busaboy ajánlott, én ezzel a részével nem foglalkoztam a továbbiakban.

Most már csak egy hozzávaló normális recovery kellene, mert ami benne van az harmatgyenge.

Új hozzászólás Aktív témák