Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• backdor

csendes tag

válasz jahoo84 #93 üzenetére

így van sőt a total commanderben nézd meg a kiterjesztést mert simán a windows nem álítja át ha totalcomanderben nézed akkor adb_usb.ini.txt. fájlt látsz töröld kia txt és jó is lesz a fájl

utána restart pc és kitallózod a ini fájlt amit csináltál és jó lesz :)

• backdor

csendes tag

válasz smilecat #20 üzenetére

A parancsok hozzá adásánál nekem nem világos hogy ki kivel van vki segítene hogy mettől meddig tart

Köszönöm

• backdor

csendes tag

axell MaxTab C7-esemet próbáltam géphez csatlakoztatni. Nos ez sikerült is, csak amikor rámentem a Sajátgépen az ikonjára, azt írta rá ki, hogy a cuccos nincs megformázva. Megkérdezte, hogy meg akarom-e formázni. Hát gondoltam a cuccok nagy része, amiket a gépre raktam, úgyis a rendszermemóriába ment, nem a belső SD kártyára, hát leokéztam, FAT32-es formázás, gyorsformázás nem volt kipipálva. Utána már használhattam is a gépen a full üres SD kártyát, raktam is rá pár cuccost (szerintem nem voltak vírusosak). Csak akkor jött a gond, amikor kihúztam a kábelt a gépből: nem nagyon szoktam biztonságos eltávolítást használni, így most se használtam; utána jöttek a gondok.

A tablet vagy egy fél órán át hibakeresést hajtott végre az SD-n, majd kinyögte, hogy sérült. Megkérdezte, hogy meg akarom-e formázni. Rámentem, nem történt semmi, újból kiírta, hogy sérült, és újból formázni akarta. Némi szórakozgatás után úgy döntöttem, megpróbálom a gépen újraformázni, csakhogy amikor bekapcsoltam a tablet-en az USB tár engedélyezése funkciót, nem csinált semmit, csak töltődött (máskor azonnal engedélyezni szokta). A gép szerint meg nem volt behelyezve a SD kártya, így hát formázni se tudta. Próbáltam a tablet-en a visszaállítást, de utána is azt írta ki, hogy sérült, és akkor sem tudta formázni.

Légyszí segítsetek!!! Nekem az is jó lenne, hogy azt a szerény 2 vagy 4 GB-ot, amennyi a belső SD kártya tárhelye, ne tudjam a későbbiekben használni, csak akkor legalább ne bombázzon azzal, hogy sérült az SD kártya!

Gondoltam arra, hogy megnézem a cuccost hardversen, csakhogy ez úgy van összeszerelve, hogy lehetetlenség szétszedni - legalábbis szerintem.

Így maradok a szoftveres ötletnél. Root-olás nem tudom, hogy megy ICS-n (4.0.4-es a tablet-en lévő android verziója), szóval nem root-olt.

Hogy tudom megjavítani vki leírná lépésről lépésre köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák