- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Gear S3 - második kör
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Az Egerből 16:07-kor indulón ülök: Pécelen állunk 19:05-kor...
-
perempe
veterán
Pár napja utaztam, és mondta a kalauz, hogy jövő hónaptól drágábbak
lesznek a jegyek. Most néztem, és a jegy.mav.hu oldalon ennek nincs nyoma. -
perempe
veterán
Miskolcra el lehet jutni késő este is Egerből, viszont fordítva nem jó a menetrend, 20:33-kor indul az utolsó vonat, 20:45-kor az utolsó busz. Hétfőn befogad barátom a koncert után, cserébe én állom az ő jegyét.
Indul vonat 23:00-kor Füzesabonyba, de annak nincs csatlakozása, 22:00-kor nem indul.
-
perempe
veterán
szerencsére lehet rövidebb távon utazni pótjegy nélkül egy ideje.
-
perempe
veterán
az új menetrend katasztrófa. idáig el lehetett pl. jutni Miskolcról Egerbe 22 órás személlyel, de most nincs 22-kor személy Füzesabonyba, csak 21 és 23 órakor, és a 23 órásnak nincs csatlakozása.
tegnap a vonaton tudtam meg, hogy nincs csatlakozás Eger felé Füzesabonyból, csak a Pestről érkezők 17 óra után egy 22:55-ös kivételével.
-
perempe
veterán
Szerdai, Szádvár túra után Bódvaszilason derékig érő cigánygyerek helyezkedett a vasútállomás kasszájánál: szerintem azt várta, hogy elővegyem a pénztárcám. Hasonló korú társaival volt ott. (Szerintem legjobb esetben se kapta volna meg a pénztáros a másik oldalon a jegy árát a 'forduló' után.) Bementem a dolgozóknak fenntartott bejáraton, hogy nyugodt körülmények mellett fizethessek (jól le is lettem cseszve). Egyébként ki van írva, hogy csak jegyvásárláskor, fizetéskor lehet csak közvetlenül a kasszánál állni. Azt mondanom se kell, hogy említett gyerkőc nem utazott sehova...
-
perempe
veterán
A várókban miért nincs wifi? Miskolc-Tiszai váróban van 2-3 védett hotspot, de ingyenes nincs.
Egerből az 5:31-es vonattal indultam Miskolcra a héten: a fűtött váró két padján 1-1 hajléktalan feküdt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Padavan firmware
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig