- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
MÁV... meddig sorolhatnám a kellemetlen élményeket.
Szolnok-Budapest vonalon szoktam néha közlekedni. A Keletibe menő személyvonatok egész korrektek, az újabb kék-piros vonatok közlekednek oda. De ugye az személy, és 2 óra, de legalább viszonylag tiszta, és hallani egymás hangját. A gyorsvonatok kritikán aluliak. Hangosan csörömpölnek, ordibálni kell, zsúfolt, büdös (én is jöttem ki olyan fülkéből, ahol a hányinger kerülgetett), retkes. Amikor télen jártam fel fősulira, Szolnokon már csak a vagonok végében volt hely a nyíregyháza-nyugati gyorson, lehetett vacogni a hókupacok tetején... fűtés nincs, kivéve amikor ősz/tavasz van, és +5-10 fok odakint. Télen meg belefagy az emberbe a szar is. Egyszer a nyugati-szolnok távot közel 5 óra alatt sikerült megtenni, és arra nem volt senki képes, hogy közölje az okát. Megjegyzem, szemből érkeztek vonatok. Felháborító, hogy ha csak egyszerűen fizet az ember, nem is keveset, akkor azért még nem jár emberi körülmény. Ugyebár egy pesti út odavissza már 100km-en is 2000Ft. És akkor ezért a pénzért állhatott, vacoghatott egy büdös fémhulladékon. Az IC pedig ritka, és drágább. Az a baj, nincsenek rákényszerülve a fejlesztésre, mert nincs más helyette.
A menetrendek pedig évről évre rosszabbak...[Szerkesztve]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest