- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
HI!
Remélem tudtok segíteni.Valószínűségszámítással meg kombinatorikával vannak gondjaim. Kérdések:
1.
Van egy osztály, amelynek a tablóján egy sorban 12 kép fér el. 6 fiú, 6 lány képe. Hányféleképpen tudjuk sorba tenni, ha felváltva akarjuk elrendezni őket (1 fiú, 1 lány, 1 fiú, 1 lány...)?2.
20 tanulóból 12 fiú, és 5 tanulónak a matek osztályzata 5-ös. Kiválasztunk 2 tanulót. Mekkora a valószínűsége, hogy a kiválasztott tanulók jegye 5-ös, illetve az egyik fiú, a másik lány?El tudom kezdeni a példákat, de az a feltételes valami már bonyolult, nem értem, hogy mit hova kéne tenni. A másikban meg a "felváltva" kavar meg... Mondjuk én is jókor kérdek rá, mikor holnapután matekérettségim lesz.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest