- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Nekem is az volt a benyomásom ebből a BÜDÖS NAGY SEMMI-ből, hogy nem biztosak a játékban egyáltalán. lehet csak a pesszimizmus beszél belőlem, de én ha biztos lennék benne, hogy a játék, az új főhős, az új sztori milyen fasza lesz, ha előre renderelt előzetest, vagy aktuális gameplay-t nem is mutatnék, azért a képek, screenshotok, koncepciós rajzok közepette elkezdtem volna csepegtetni az infókat, hogy egyáltalán mi a f@sz lesz az új Mass Effect.Valami infót legalább, hogy mikor játszódik, kit irányítunk, és miért...de nem. Hiába néztem végül meg a vidit teljesen hanggal, sok duma, és semmi tartalom amit az új játékból láttunk eddig. Miközben elvileg már félkész állapotban van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- CASIO órák kedvelők topicja!
- RAM topik
- Nyaralás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest