- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
Én pl. sohasem próbáltam ki a multit, se ME3-ban, se MEA-ban, pedig mindkettő próbál ösztönözni erre a single kampányból (Galaxy at War és most APEX missions). Ha multizni lenne kedvem, hatalmas a kínálat minden téren, és nyilán jobba lesz multizni egy arra kihegyezett (single kampányt legfeljebb dísz/demó/tutorial jelleggel kínáló) játékban.
Van egy új grafikai/teljesítmény anomália a játékban. Visszamentem a Tempestre, ahol eddig is hektikus volt az fps (nem csak, de főleg cutscene alatt), de most olyat csinál, hogy bizonyos kameranézetekben és némileg véletlenszerűen bezuhan ~35 fps-re, de ha mentek egyet (talán mást is elég nyomkodni az ESC-el előhúzott menüben, passz, de egy helyben állni nem elég), akkor felszalad 60-ra úgy, hogy alig változik a GPU használat, de a CPU-é mint ha jócskán megnőne (update előtt is CPU limitesnek tűnt a Tempest): 1, 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest