Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iOS alkalmazások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Még1x újra néztem a traileket, helyesbítek: számomra úgy tűnik, meg úgy mesélik, hogy amelyik Ark lezuhan az az emberil, valamint aszári is volt a Hyperion-on, akkor szalári is simán lehet rajta.
Idáig arra gondoltam, hogy talán a Nexus-on vagyunk, és az olyasmi mint a Citadella főleg a többfajúság miatt, de valószinűleg tévedtem azzal kapcsolatban, hogy az zuhan le.
Picit akkor ismerősnek tűnhet majd a kezdet: száguldunk az űrben aztán egyszer csak valami be támad minket mint 2 elején és szépen lezuhanunk, ahol majd megtanítanak minket ismét járni meg kamerát kezelni

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest