Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
OccsE
aktív tag
SPOILER:
amikor nem vittem az infot a Cerberusnak a vegen ... mindenki egyetertett velem.....
mas: probalom felrakni a Zaeed-os sikerult, meg is csinaltam.
Probaltam a BloodDragon-t, de csak egy uzenet jott a "mail fiokomba" semmi szoveg, semmi teljesitendo kuldetes
nalatok ? -
OccsE
aktív tag
SPOILER:
lehet hogy van valami hatasa annak, ha nem egybol megyek az ongyilkos kuldetesre??
Csak Dr Chakwas-t sikerult megmentenem. MAsnal?mas: ti mit valasztottatok? elhoztatok az infot a vegen a Cerberusnak vagy nem? Ez is kihatassal lesz majd valszeg a 3-ban nehany dologra?

-
OccsE
aktív tag
bocs hogy 3 egymas utan ... de jatek kozben jut eszembe a kerdes ...

SPOILER:
vhol az elejen megszerzek egy infot a Cerberusrol. EMI elkezdi kodolni, azt mondja 1 ev lesz mire keszen lesz. Ennek lesz vhol jelentosege? Mikor tudhatom meg az infot?
-
OccsE
aktív tag
mas...
honnan lehet tudni, hogy minden galaxist "ismerek". Valahol vettem anno 3 v. 4 terkepet es attol mintha tobbet lattam volna a galaxisterkepen.
Van is kb. 20-25 galaxisom, de a galaxisterkep also resze eleg uresnek tunik...
Vhol meg kellene terkepet szereznem ? -
OccsE
aktív tag
SPOILER:
igen a gond ott lehet, hogy Miranda nem lojalis (meg) (nem is tudom hogy erem el nala mert tapasztalatban 3/4-en allok, renegad-ba pedig "csak" 1/3) ....
es szinten Miranda szivatott akkor meg mert az elejen ot valasztottam parancsnoknak......
amugy minden kuldetes meg van... a bolygokon a "veletlenul" megtalalhatok is....
Hogy lesz igy "szerelem" Mirandaval ???
na akkor ennek neki ugrunk ujra

koszi a helpeket!
-
OccsE
aktív tag
-
OccsE
aktív tag
SPOILER:
a vegen Tali-t kuldtem semlegesiteni a csobe.. majd mikor ujra ossze jott a csapat... es be kellett volna cuskni az ajtot akkor eltalaltak... meghalt. Semmit nem tehettem. Hogy lehet meg menteni?
Vki(k) irta(k), hogy a teljes csapatot sikerult a vegen megmenteni!!! -
OccsE
aktív tag
valaki tudna segiteni?
Zanethu - Az MSV Estevanica lezuhanásának helyen vagyok es semerre nem tudok menni. Eloszor ha megkozelitem a feltetelezett atjarot egybol leszakad. Mashol meg zsakutca van mindenfele

kozben rajottem .... van egy meglazult darab... ra kell loni...
-
OccsE
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Koszi!!!
igen az egyik a falon volt.... -
OccsE
aktív tag
miert nem a hosszukas alloak azok amiket fel kell "torni"? vannak mas fajtak is?
hany darabot kell feltorni? -
OccsE
aktív tag
a 3 terminal a kereskelmi szinten van. Ahol felmennel Liarahoz a lepszon az aljanal van egy bejarat. Bemesz tovabb a folyoson ki egy terembe ott jobbra egy lepcso es ajto. ott be majd oda ersz abba a nyitott reszbe ahol kozepen taxik vannak. Ott van a 3 terminal.
Sajnos nalam mar nem mukodnek
Aki megcsinalta.... a 3 terminal kodolasa utan egybol jon a kovekezo feladat? Vagy menni kell Liarahoz?egyebkent az Illiumon kell ot kereseni...
-
OccsE
aktív tag
segitseget kernek...
Liara-nak segitenek feltorni a servereket. 2-t meg is csinaltam ,de nem tallatam tobbet. Igy vissza mentem hozza hatha az eleg. De nem valtoztak a kerdesei(m) igy gondoltam meg nem vagyok kesz. vissza mentem de nem talaltam tobb gepet. Mennyi van belole?
Illetve talaltam egy 3.-at is de nem birom "beinditani". Lehet lemaradtam a kuldetesrol. De Liara meg varja tovabbra is az "adatokat"...Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HP Z2 Mini G9 Core i7-14700K 32GB LPDDR5 RAM 1TB SSD-NVidia Quadro T1000 8GB HP Gar
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 3060 Ti /// 256GB SSD + 1TB HDD
- GAMER PC: i5-10400F /// 16GB DDR4 /// RTX 3060 Ti /// 512GB SSD
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 3070 /// 256GB SSD + 1TB HDD
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest