- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Terjed a Telegram messenger
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
Nekem is M1 Air 8/256 kivitel van, hobbifotós vagyok csak, de egy 1000+ darabos kép mennyiséget pl tényleg jól kezel, de amint elkezdjük jobban maszkolni a képeket, pl valami portré sorozat ne adj Isten, kell egy zajszűrés, akkor ott már elég hamar letérdel a gép. (adobe lightroom esetén)
A 16/512-es pro sem hiszem, hogy ebből a szempontból sokkal tovább tartana, szerintem ha ezzel dolgozik az ember, akkor kell a 24 GBA 60 Hz-es témához +1 tőlem is. Nem értem mi ez a nagy pörgés rajta. Látom és érzem a különbséget, de laptop esetén nem végzek rajta olyan dolgot, hogy zavarna (képszerkesztésnél pont semmi lényegi dologban nem befolyásol a 60 Hz, ellenben csomó üzemidőt takarítok meg vele) telefon méretben meg nekem pl egyáltalán nem zavaró (13 minim van) egyedül az iPad (amin játszok is sokszor, meg többet olvasok) érzem azt hogy van értelme a magasabb képfrissítésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lap szerint az Apple a héten egy sajtóközleményben jelzi, van új iPhone SE, lehet előrendelni.
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kedvcsinálót kapott a hamarosan megjelenő RoadCraft
- Tesla topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest