- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzoltan
tag
Szia!
Jelenleg a kit szettem van 14-42 és 40-150. Ezek mellé keresnék egy 50mm (100mm) optikát, esetleg egy 200-300 (400-600mm) obit. Egy 50-est találtam 1/4-es fényerővel, elég szimpatikus
A fenti obik jóval olcsóbbak, mit az új ZD-k, szerintem belevágok. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy a gyári és az utángyártott OM adapter között van-e különbség, mert árban van?
Köszi az infót!
Z
-
hzoltan
tag
Üdv!
Hát azóta keresgéltem és találtam is:
Edigital: 23000.- gyári
Vatera: 7000 és 14000.- utángyártottMegköszönném, ha elküldenéd az elérhetőséget!
Nem tudom, hogy a vaterán a 7e és a 14e-es között mi a különbség. Lehet, hogy az ember a 7e-es átalakítót próálja meg eladni nekem 14e-be...
Már csak azt kellene tudnom, hogy lesz-e: fókusz visszajelzés, fénymérés ill. lesz-e minőségbeli romlász a új optikákhoz képest?!
Van esetleg valaki, aki használ ilyen kombót?
Z
-
hzoltan
tag
Sziasztok!
De jó, hogy rátaláltam erre a topic-ra
A segítségeteket szeretném kérni.
Szeretnék venni + objektívet a gépemhez (E-510), találtam is, de ha jól tudom, akkor kell hozzá egy átalakító. A kiszemelt obi: OM 50mm 1/4ill. kacsintgatok egy IM 135mm f/3-ra is
A kérdésem az lenne, hogy ezzel az átalakítóval és régi obival mi változik a gépen (AF, fénymérés) ? Van buktatója a régi obinak új vázon?
No, röviden ennyi, előre is köszi!
Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mass Effect
- E-roller topik
- Revolut
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest