Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Pro
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Pentacon 50mm 1.8 mc-re gondolsz? Szerintem az annyira nem jó, sőt, nekem nem kéne
A haveromnak van egy, próbáltam és nem vagyok oda érte... ha olcsó 50mm, akkor a minolta md 50/1.7-et meg a zuiko 50/1.8-at ajánlom inkább, elvileg az utóbbiból a késői példányok jobbak, én pont egy ilyent fogtam ki... igaz nyitva ezeket is csak szórt fényben használom (kevesebb CA, képi hiba), de egyet rekeszelve szuper kis üvegek, az ellenfényt is elég jól bírják. Helios-t szvsz akkor érdemes venni, ha tetszik a lágy, kopott képi világa, a flare amit produkál meg az örvénybokeh... én személy szerint imádom 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Omen gamer szék Citadel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A haveromnak van egy, próbáltam és nem vagyok oda érte... ha olcsó 50mm, akkor a minolta md 50/1.7-et meg a zuiko 50/1.8-at ajánlom inkább, elvileg az utóbbiból a késői példányok jobbak, én pont egy ilyent fogtam ki... igaz nyitva ezeket is csak szórt fényben használom (kevesebb CA, képi hiba), de egyet rekeszelve szuper kis üvegek, az ellenfényt is elég jól bírják. Helios-t szvsz akkor érdemes venni, ha tetszik a lágy, kopott képi világa, a flare amit produkál meg az örvénybokeh... én személy szerint imádom