- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
selmak
újonc
Sziasztok!
Nem tudom esetleg tud-e valami nekem segiteni. Van egy 80 valahanyas, fekete Mir 1V-m amin kicsit nehezen fordult a fokuszgyuru. Ez alapjan a youtube video alapjan nem tunt tul neheznek szetszedni. Valoban nem is volt az, szetszedtem, ujrazsiroztam, de a legutolso lepesnel elakadtam az osszeszerelesben. 18:43-nal a videoban csak siman rateszi azt a kis gyurut, meghuzza, visszatekeri a csavarokat es kesz.
Na nalam ez ugy nez ki, hogy racsavarom a gyurut (eddig minden jo), de amikor megszoritom akkor beall az egesz. Se az aperture gyuru, se a fokusz nem mozdul tobbet. Ha kicsit lazabban hagyom es ugy teszem bele a ket kis csavart es huzom meg, akkor szinten ugyanez.Oszinten szolva, nem igazan ertem mi mehetett felre. Mar tobbszor szetszedtem teljesen es osszeraktam hatha valamit elrontottam, de az utolso lepesig minden jol megy, pont ahogy a videoban is. A fokuszgyuru is mukodik amig csak kezzel fogom le a tobbi reszt (semmi mas nem forog, csak a fokusz), de ezzel a kis gyuruvel mar nem.
Remelem valaki tud segiteni, hogy mit rontok el, sokkal tobbszor mar nem akarom szetszedni, azert nem olyan masszivak ezek a kis csavarok.Koszi szepen elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Linux Mint
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Google Chrome
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest