Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
selmak
újonc
Sziasztok!
Nem tudom esetleg tud-e valami nekem segiteni. Van egy 80 valahanyas, fekete Mir 1V-m amin kicsit nehezen fordult a fokuszgyuru. Ez alapjan a youtube video alapjan nem tunt tul neheznek szetszedni. Valoban nem is volt az, szetszedtem, ujrazsiroztam, de a legutolso lepesnel elakadtam az osszeszerelesben. 18:43-nal a videoban csak siman rateszi azt a kis gyurut, meghuzza, visszatekeri a csavarokat es kesz.
Na nalam ez ugy nez ki, hogy racsavarom a gyurut (eddig minden jo), de amikor megszoritom akkor beall az egesz. Se az aperture gyuru, se a fokusz nem mozdul tobbet. Ha kicsit lazabban hagyom es ugy teszem bele a ket kis csavart es huzom meg, akkor szinten ugyanez.Oszinten szolva, nem igazan ertem mi mehetett felre. Mar tobbszor szetszedtem teljesen es osszeraktam hatha valamit elrontottam, de az utolso lepesig minden jol megy, pont ahogy a videoban is. A fokuszgyuru is mukodik amig csak kezzel fogom le a tobbi reszt (semmi mas nem forog, csak a fokusz), de ezzel a kis gyuruvel mar nem.
Remelem valaki tud segiteni, hogy mit rontok el, sokkal tobbszor mar nem akarom szetszedni, azert nem olyan masszivak ezek a kis csavarok.Koszi szepen elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodak Slide n scan digital film scanner 7" max
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Canon EF 16-35mm f/4L IS USM objektív - Újszerű -
- Canon EOS R8 full-frame fényképező 16mm f/2.8 STM tájkép objektívvel (újszerű, garancia, biztosítás)
- Canon EOS R8 + EF EOS R adapter hibátlan, dobozos
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest