Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Persze, tudom, ez szubjektív dolog, de én biztos atya úristen, hogy nem adnék ki egy tízest egy olyan szovjet tömegcikkért, mint a Helios 44. Más meg akár a dupláját is megadja érte...ők verik fel az árakat. Én 8 ezerért vettem 50-es Hexanont, meg Tessart. Többet nekem nem ér. Heliosért max. 5-6 ezret adnék, de ennyiért nagyon patent állapotú kell, hogy legyen. Amúgy van itthon egy 44M, meg egy 44-2. Az egyiket háztól vettem, a másikat meg a vásárban...mindkettőt fillérekért.
Pár éve 20 ezer körül kaphattál Trioplan 100-ast. Manapság elkérnek érte egy 100-ast. Pedig messze nem olyan nagy szám, mint amekkora felhajtás van körülötte. Persze a gazdag hipszter gyerek úgy is megveszi, mint ahogy az Oly PEN-ért is kifizet simán negyedmilliót. Nekem az sem ér annyit, de ez van. Nem vagyunk egyformák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest