Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi Band 5 - bálványok alkonya
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
daniduke
üzenetére
Végig skubiztam összevetve a képeket. Számomra elsősorban a nyitott rekesz a lényeg, utána már szinte mindegy. Czj alapban elég vacak, és szinte csodát tesz a focal reducer! Szinte kétkedek, hogy tényleg 2.8-on készült a focal reducer-es
Ugyan ez áll az exaktára. A kennex viszont nem lett jobb tőle, még szűkebb rekeszen se igazán. A pentaconnak megint csak jót tett. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokat javít a képen, kíváncsi lennék, hogy egy rendes minőségibb obival mit művelhet. Ezzel így szinte megvan a szegény ember fullfrémje 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyan ez áll az exaktára. A kennex viszont nem lett jobb tőle, még szűkebb rekeszen se igazán. A pentaconnak megint csak jót tett. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokat javít a képen, kíváncsi lennék, hogy egy rendes minőségibb obival mit művelhet. Ezzel így szinte megvan a szegény ember fullfrémje