- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
válasz
Petya XT #1517 üzenetére
Nekem nincs érdekes módon jobb kattintás. Nem csinált rá semmi sem, de majd kipróbálom.
Bemenet egy van csak. Azt használja. Bár fura, hogy annak ellenére, hogy így jelezte, egy másik csevegőprogival tudtam telefonálni...Érdekes, most meg van jobb klikk.. Na, legalább ez...
De továbbra is azt mondja, hogy a Viber használja a mikrofont.
Profil van néhány a mikrofonnál, de az analóg sztereó duplex szerintem a jó választás.
Ellenben most nézem, hogy a Hangfelvételnél a viber: Record Stream megjelent. Szóval tényleg használja? Mire? -
nyesteb
tag
Sziasztok!
Manjaro körül még új vagyok, korábban sokat linuxoztam, főleg debián alapon, de pár éve már nem használtam.
Amivel problémám lenne, két dolog.
Viber. Ha fut, a mikrofont folyamatosan jelzi a rendszer, hogy a viber használja a mikrofont. Nem beszélek rajta, csak csevegni szoktam, nagyon ritkán van hívásom. AUR-ből telepítettem fel az asztali verziót, de nem találtam megoldást, hogy csak akkor használja a mikrofont, ha beszélek rajta. Van erre megoldás?
KDE-t használok, itt próbáltam kilépni a viberből, de mindig leteszi az óra mellé a tálcára. Ott nincs jobb kattintás. Hogy lehet kilépni belőle?Másik kérdés, hogy duál monitort használok, de az egyik a laptop monitora. Itt jó volna 125%-ra állítani a méretet, de a 24"-os monitoromnál meg jó lenne a 100%-ot megtartani. Ezt nem engedi, csak globálisan lehet állítani. Más display manager alatt rendben van, ott engedi állítani, csak a Plasma nem. A wayland is, de valamiért azok nem nyerték el a tetszésem elsőre. Van ötlet erre?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest