- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
válasz
Petya XT #1517 üzenetére
Nekem nincs érdekes módon jobb kattintás. Nem csinált rá semmi sem, de majd kipróbálom.
Bemenet egy van csak. Azt használja. Bár fura, hogy annak ellenére, hogy így jelezte, egy másik csevegőprogival tudtam telefonálni...Érdekes, most meg van jobb klikk.. Na, legalább ez...
De továbbra is azt mondja, hogy a Viber használja a mikrofont.
Profil van néhány a mikrofonnál, de az analóg sztereó duplex szerintem a jó választás.
Ellenben most nézem, hogy a Hangfelvételnél a viber: Record Stream megjelent. Szóval tényleg használja? Mire? -
nyesteb
tag
Sziasztok!
Manjaro körül még új vagyok, korábban sokat linuxoztam, főleg debián alapon, de pár éve már nem használtam.
Amivel problémám lenne, két dolog.
Viber. Ha fut, a mikrofont folyamatosan jelzi a rendszer, hogy a viber használja a mikrofont. Nem beszélek rajta, csak csevegni szoktam, nagyon ritkán van hívásom. AUR-ből telepítettem fel az asztali verziót, de nem találtam megoldást, hogy csak akkor használja a mikrofont, ha beszélek rajta. Van erre megoldás?
KDE-t használok, itt próbáltam kilépni a viberből, de mindig leteszi az óra mellé a tálcára. Ott nincs jobb kattintás. Hogy lehet kilépni belőle?Másik kérdés, hogy duál monitort használok, de az egyik a laptop monitora. Itt jó volna 125%-ra állítani a méretet, de a 24"-os monitoromnál meg jó lenne a 100%-ot megtartani. Ezt nem engedi, csak globálisan lehet állítani. Más display manager alatt rendben van, ott engedi állítani, csak a Plasma nem. A wayland is, de valamiért azok nem nyerték el a tetszésem elsőre. Van ötlet erre?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest