Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iGO Primo
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha ingyen kapsz valamit és hozzá többektől segítséget, de ilyenkor nem magaddal szemben vannak elvárásaid, az gond. Gyanítom, nem érted, miről van szó és ezt az egy mondatot lovaglod meg.
Csak halkan említem, hogy a kolléga a topikok segítői felé is komoly elvárásokat fogalmazott meg anno, finoman szólva.... -
Dave™
nagyúr
Ezeket hol láttad? Három branch van, a stable az alap mindenkinél, aztán van a testing és az unstable. Utóbbi semmiképpen sem ajánlott szerintem, a testingre szoktam váltani otthon mert a) türelmetlen vagyok, b) ha van valami bug hamarabb kiderül, de az is nyugodtan használható többnyire, ha meg gond van, akkor egyszerű visszaváltani stable-re (amin nekem még nem volt problémám).
Már ha jól értettem a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest