Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Greenebola
üzenetére
De Ő azt is írta, hogy 2010 -es verziók esetében volt ez gond

-
törölt tag
válasz
Greenebola
üzenetére
Szerencsére nálam ne m lassult
Vagy nem vettem észre 
-
HZoli87
veterán
válasz
Greenebola
üzenetére
ESS mellett hasít, jó barátok.
-
törölt tag
válasz
Greenebola
üzenetére
Helló, ez a betöltődéses dolog változó, mert van olyan is, hogy az elsők között van és a Norton-al együtt töltődik be.
A frissítésekkel kapcsolatban :
Még csak egy napja sem használom, és tegnap volt egy manuális update illetve volt egy ma is. Lehet, hogy azért nem érzékeltem, illetve nem jelezte a frissítést és nem is végezte el magától mert megvolt a napi egy ? Úgy vettem észre, hogy egyébként napi több frissítés lenne. Nem tudom pontosan mennyi, mert csak az adatbázis verziószámábóli következtetés ez hiszen tegnapig csak a Free verziót használtam.
Illetve nálam NEM rendszergadai fiók alatt a frissítés lapon inaktív a frissítés gomb, ez Nálatok is így van ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy nem vettem észre