- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heng®
tag
Kész. Meg én is teljesen kész vagyok honfitársainktól.
Bővebben: link -
Heng®
tag
Köszi a leírást egészen egyedi 5let. Bár első olvasásra nem túl egyszerű
[Szerkesztve] -
Heng®
tag
válasz
herkulesminusz #39 üzenetére
Érdekes ami mondasz. Valóban sok notiról le lehet szedni a rajta lévő karaktereket, de ez nem sokon nem kivitelezhető, mert a billentyű anyagából van kialakítva. Blackmate megoldása is érdekelne, de nem írta még le pontosan hogyan is készült a dolog. Közben és is dolgozom egy újabb sorozaton ami már még tökéletesebb lesz.
-
Heng®
tag
Köszönöm a képet.
Most azon gondolkodom mennyivel lehetne megnövelni a matricák terletét, hogy még a notebookok többségére felmenjenek és jobban közelítsen a billentyűk teljes méretéhez. Sajnos a különböző gyártók eltérő billentyűzetméreteket alkalmaznak sokszor még egy adott gyártó különböző típusai közt is méreteltéres van. De dolgozom az ügyön. -
Heng®
tag
Ha valaki ráérő idejében lemérné, hogy mekkora a saját notebookján a billentyűzet felületes és azt megosztaná velem akkor nagyon hálás lennék.
Vmi ilyen formában szeretném:
szélesség x magassg ; notebook típusa.
Előre is kösz! -
Heng®
tag
A csend az jó vagy rossz?
-
Heng®
tag
-
Heng®
tag
Előrebocsátom nem ma kezdtem fórumozni, és tudom, hogy ez inkább a bolhapiacra való, de szándékosan nem oda nyitottam a topicot mert itt elsősorban nem eladni, hanem építő jellegű kritikákat és véleményeket szeretnék kapni a termékemmel kapcsolatban. Kérem a modokat, hogy ne tegyék át a bolhára!
A lényeg:
Több külföldi karakterkiosztású notebookom volt már és nagyon zavart, hogy nem találom mindig elsőre a megfelelő billentyűket. Körbejártam jópár notebookos boltot, de mindenhol csak ugyanazt a típusú matricát lehet kapni amin kicsik a betűk és ÁTLÁTSZÓ. És mivel átlátszik így látszik alatta az eredeti felirat és ez engem nagyon zavart. Ezt aproblémát oldottam meg a magam módján.
Akit érdekel: Bővebben: link
köszi a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest