- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
uffneked
aktív tag
-
hudyfiu
senior tag
válasz
Silent77 #1794 üzenetére
Ez jó!Ha valaki be akar állni a garázsba akkor ha jól tudom jelenleg csak úgy teheti meg hogy minden utazása után be kell menni a "ország/parkoló'-ba, meg kell keresni a saját autót és onnan be lehet állni.
Ez is érdekes egy dolog mert van garázsod de csak parkolóba enged parkolni ami 150$ azután meg még álljak be én.
Pedig kiválasztottam fő autónak... -
Allien
veterán
válasz
Silent77 #1764 üzenetére
Hmmmm...
Bíztató. Én is árverezek cuccot. Egyből kaptam egy ajánlatot, amit elutasítottam, jött ismét. Egy napos licit, elvileg bent leszek, mikor lejár. Remélem, lesz időm berakni bankba.
De, most megnéztem. Van lehetőségem hamarabb lezárni! Ergo, holnap késő este majd lecsapom, a másik "ablakba" meg ott lesz a bankomat megnyitva, beírva az összeg, és csak meg keljen nyomni a gombot. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Silent77 #1164 üzenetére
nem dinamikus az IP-m...szóval ezzel sem lesz pénzem...21ben meg nyertem 200at buktam 500at
jó azMindegy..hátha lesz "Legcsövesebb mafia" táblázat is..az élen én állok majd
Még valahogy ezt az 50dodot is elvesztem aztán megyek a hidalá mert a buszmegálló már tul elit lesztyühüüüü....4 perc mulva Hollandiába vagyok
-
Sirandrish
legenda
válasz
Silent77 #1159 üzenetére
hol tudok venni amugy füvet? mert ahol én cannabist találtam ott 150K volt
Mellesleg USA-ba vagyok..így átruccani 2 országba 200dodo..mondjuk a város átkutatásával már több mint 300dollárom van..kell kölcsön valakinek?elbasztam, elbasztam
USA-ba vettem füvet és elment minden lémjeeee
-
Devil Smile
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest