Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Én mindig megcsináltam az összes keresést úgy folyamatában, és sosem volt igazából gond a scrappel.
Emellett amikor lezúzod a kocsikat, azokból is szép összeget lehet összeszedegetni, nem utolsó sorban ez igazából érdekes. Amikor már meglesz a rakéta, akkor már nem nagy kaland egy egész konvojt is legyakni sem. -
Anonymus23
veterán
Tudja valaki, hogy hova menti a játék a mentéseket?
Újra akarom rakni a gépet, és nem akarnám az egészet újra játszani... -
Anonymus23
veterán
A DLC egy kocsi, a térképen ha függőlegesen nézed, a legalsó Death Run versenyen lehet vele menni és megszerezni. Egy arany csillaggal jelöli nekem a helyet...
Kösz az infót a slick gumiról, így már meg is van.Versenyeket nem csináltam végig mindet, a 15-ből 9 helyszínen csináltam meg a versenyeket, a többinél nem foglalkoztam vele, csak a Fast Travel miatt kerestem fel, de így is csak 74%-on vagyok...
Kicsit furcsa, nem hiszem el, hogy 25% játék még benne lenne a játékban.
43/49 a Steam eredmény is, többnyire DR küldetéseket kellene megcsinálni.
Mondjuk egy rakat challenge még hátravan, lehet ezek azok, amivel 100%, de ez számomra már nem túl izgalmas... -
Anonymus23
veterán
Nah egy kicsit elkiabáltam a dolgot. Kiderült a mostani volt az utolsó küldetés.
Szóval minden terület kimaxolva, Max kimaxolva, érdekes módon maradt 1-2 fejlesztés az autóból (a fullos slick gumi küldetést nem adta be, vagy nem jól csináltam meg).
Amik nincsenek meg, hogy nem minden versenyt csináltam meg, kb csak a felét...
A Steam teljesítményekből 41/49 megvan...Nektek is letöltötte a Steam a ThirstCutter DLC-t tegnap?
-
Anonymus23
veterán
Mennyi Max-nek a maximum szintje vajon?
67 óránál tartok, minden terület kimaxolva, szerintem már csak a főszálból vannak küldetések, a teljességre azt írja, hogy 72%...
Néha kicsit unalmas volt már a keresgélés, de összességében jó kis játék... -
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Közben megtaláltam a Steamen a választ, valami bug, de bármelyik cutscene visszahozza, pl kiveszed a benzinkannát, vagy megitatod a szomjazókat stb.
És valóban
-
Anonymus23
veterán
Nem tudom mi van a játékkal, de ma olyat csinált, hogy elment a kocsi hangja, majd egy reload után meg nem működik a térkép

Hiába nyomom a TAB-ot, semmit sem csinál, pedig a billentyű az jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest